Webinar

Begroting en MR

2 december 2021

13.00 - 14.00 uur - Online
Header image
De MR heeft instemmingsrecht op de hoofdlijnen van de begroting, maar financiën zijn vaak niet iets waar je als MR-lid in je dagelijkse werk mee bezig bent. Toch kun je ook zonder financiële expertise een zinvolle bijdrage leveren. Hoe pak je dat goed aan? Wat heb jij als raadslid nodig om mee te denken over de begroting en de strategische keuzes die daaraan ten grondslag liggen? In het kader van de versterking van MR-leden van hogescholen organiseert Zestor een webinar waarin de begroting en de rol van de MR hierin centraal staat.

aanmelden

 

Wat kun je verwachten?

In dit webinar laten we zien welke samenhang er bestaat tussen het beleid van de hogeschool en de begroting, en wat jouw rol als MR-lid is in dit proces. Twee experts uit het veld praten je in een uur tijd bij:

  • Michel Nijlant, Senior beleidsadviseur financiën bij Vereniging Hogescholen
  • Gijs Jacobse, docent bij ROC Friese Poort en bestuurder/onderhandelaar bij de vakbond UnieNFTO

Voor wie?

Dit webinar richt zich op MR-leden van hogescholen. 

Stel je vraag vooraf!

We sluiten graag aan op vragen die jij als MR-lid hebt over dit onderwerp. We nodigen je dan ook van harte uit om deze alvast aan ons te laten weten, zodat wij wat voorwerk kunnen doen. In onderstaand aanmeldformulier is ruimte om je vraag alvast te stellen.

Aanmelden

Wil je deelnemen? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

 

Aanmeldformulier

Begroting en MR

Vul hier je bedrijfsnaam in als je hierboven 'anders' hebt gekozen