Kick-off bijeenkomst

Programma 'Bevorderen Inclusief leiderschap'

6 juni 2023

11.00 - 12.00 uur - Online
Wil je als leidinggevende inclusie in jouw team bevorderen door in te zetten op inclusief leiderschap? Mogelijk kan het programma 'Bevorderen inclusief leiderschap' jou als leidinggevende of jouw hogeschool daarbij helpen. Om meer te weten te komen over het programma organiseren wij op 6 juni een kick-off bijeenkomst. Tijdens deze online bijeenkomst word je meegenomen in alle ins- en outs van het programma. Daarnaast presenteert Tanachia Ashikali het belang van inclusief leiderschap.

Aanmelden

Wat kun je verwachten?

Op 6 juni gaan we in op onder andere de volgende vragen: Wat is inclusief leiderschap? Wat levert het programma ‘Bevorderen inclusief leiderschap’ mij en mijn hogeschool op? Hoeveel tijd kost het? 

Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Leiden. Vanuit de Universiteit Leiden is Tanachia Ashikali verbonden aan ons programma. Zij is docent en tevens onderzoeker en expert op het gebied van inclusief leiderschap. Zij zal op 6 juni uitvoerig ingaan op de details en het belang van het programma.

Tijdens de bijeenkomst is er verder ruime gelegenheid om je vragen te stellen. Na de bijeenkomst is het mogelijk om je definitief aan te melden voor het programma.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor leidinggevenden van hogescholen die het programma willen gaan volgen en/of HR specialisten die het programma binnen hun hogeschool willen uitzetten bij leidinggevenden.

Aanmeldformulier

Ben je benieuwd wat het programma 'Bevorderen inclusief leiderschap' jou als leidinggevende of jouw hogeschool op kan leveren? Meld je dan nu aan voor de kick-off bijeenkomst!