Stimuleringsregeling

Teamleren in teams van ondersteuners (gesloten)

Header image
De stimuleringsregeling Teamleren in teams van ondersteuners had als doel de kwaliteit van de samenwerking in een ondersteunend team te verstevigen en een professionele aanspreekcultuur te bevorderen.

Het doel van de regeling

De stimuleringsregeling Teamleren in teams van ondersteuners was opgezet met het doel de kwaliteit van de samenwerking in een ondersteunend team te verstevigen en een professionele aanspreekcultuur te bevorderen. Door middel van de stimuleringsregeling faciliteerde Zestor daarnaast de samenwerking tussen de leidinggevende en de HR-adviseur in de rol van businesspartner, waarbij in gezamenlijkheid gewerkt wordt aan een lerende cultuur op basis van vertrouwen, verbinden en vakmanschap.

Meer informatie

Wil je teruglezen waar deze stimuleringsregeling over ging en onder welke voorwaarden de subsidie werd verstrekt? Meer informatie vind je in de stimuleringsregeling Teamleren in teams van ondersteuners.

Verantwoordingsformulier

Heeft je team gebruikgemaakt van deze stimuleringsregeling en wil je ons de verantwoording sturen? Dan kun je daarvoor onderstaand formulier gebruiken:

Meer weten?