Kick-off bijeenkomst

Zicht op werkbeleving met de internetspiegel

16 mei 2023

Dinsdag van 13.00 - 16.30 uur - Domstad Utrecht
Header image
Feedback van je eigen medewerkers is onmisbaar als je vooruit wil met je hogeschool. Met een periodiek onderzoek naar de werkbeleving van je medewerkers krijg je als hogeschool zicht op waar verbeteringen nodig en mogelijk zijn. Door gebruik te maken van de Internetspiegel kunnen hogescholen aansluiten bij het sectorale medewerkers, in- en uitstroomonderzoek van het hbo. Vanaf mei kan dit ook mét subsidie van Zestor. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan nodigen we je van harte uit voor onze bijeenkomst op 16 mei 2023.

Aanmelden

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over de onderzoeksinstrumenten en benchmarkmogelijkheden van de Internetspiegel. Daarnaast presenteren we onze nieuwe stimuleringsregeling ‘Zicht op werkbeleving met de Internetspiegel’. De stimuleringsregeling is gericht op de inzet van de InternetSpiegel in het algemeen en de inzet van een sectorale in- en uitstroommonitor in het bijzonder. Met een in- en uitstroommonitor heb je zicht op de werkbeleving van werknemers vanaf het moment van binnenkomst tot aan het vertrek uit de hogeschool.

Voor wie?

Deze bijeenkomst richt zich op HR-professionals van hogescholen.

Aanmelden 

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je aan via onderstaand formulier!

Voor de organisatie van deze fysieke bijeenkomst is het belangrijk om te weten hoeveel personen aanwezig kunnen zijn. Daarom vragen we je om je vóór 31 maart 2023 aan te melden.

Aanmeldformulier

'Zicht op werkbeleving met de internetspiegel' 

Vul hier je bedrijfsnaam in als je hierboven 'anders' hebt gekozen