Webinar

Duurzaam inzetbaar blijven doe je zelf!

23 juni 2022

09.00 - 10.30 uur - Webinar
Waarom is duurzame inzetbaarheid zo belangrijk? En hoe kunnen hogescholen het nemen van eigen regie bij hun medewerkers op duurzame inzetbaarheid vergroten? Tijdens deze bijeenkomst gaan Annet de Lange en Doeschka Anschultz hier op in. En we introduceren de videoreeks ‘Collega's vertellen: zo heb ik mijn DI-uren ingezet!’.
Wat kun je verwachten?

We starten met een introductie op het thema door Annet de Lange, bijzonder hoogleraar bij de Open Universiteit. Waarom is duurzame inzetbaarheid belangrijk? Hoe kan je hier zelf mee aan de slag?

Doeschka Anschultz, psycholoog bij The Lab of Life en universitair docent op de Radboud Universiteit, gaat in op het nemen van eigen regie. Het creëren van een duurzame gedragsverandering staat centraal. Zij bekijkt dit vanuit een wetenschappelijk perspectief en vertaalt dit naar de praktijk. Hoe kunnen hogescholen het nemen van eigen regie bij hun medewerkers vergroten?

En we presenteren de videoreeks ‘Collega's vertellen: zo heb ik mijn DI-uren ingezet!’ en de campagnepagina Duurzame inzetbaarheid, die te gebruiken zijn voor een communicatiecampagne binnen je eigen hogeschool.

Voor wie?

Deze online bijeenkomst is met name bedoeld voor leden van het kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid. Andere geïnteresseerden uit het hbo zijn ook van harte welkom.

Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan deze online bijeenkomst? Vul dan hieronder je gegevens in.

Vul hier je bedrijfsnaam in als je hierboven 'anders' hebt gekozen