Bijeenkomst

Werkdruk en MR, wat weet jij hierover?

4 oktober 2021

15.00 - 16.00 uur - Online bijeenkomst
Header image
Wat weet jij eigenlijk over werkdruk en de rol van de MR? Maandag 4 oktober organiseert Zestor van 15.00 - 16.00 uur een online kennismaking op dit thema.

Meer informatie

Werkdruk vraagt om een systematische aanpak binnen de hogeschool. De MR is hierin een belangrijke gesprekspartner. Zo moet een hogeschool in overleg met de medezeggenschap bekijken of er sprake is van werkdruk en eventuele vervolgstappen met de MR overleggen. In deze online bijeenkomst nemen we je mee in de thematiek rondom werkdruk in het hbo. 

Programma

  • Welkom en opening
  • Minicollege over werkdruk in het hbo, en hoe daarmee om te gaan 
    Josje Dikkers (lector bij Hogeschool Utrecht) gaat in op werkdruk, de oorzaken en de gevolgen en focust op werkdruk binnen het hbo, en de impact van Corona.
  • Wat doen MR-leden op hun hogeschool aan werkdruk?
    Collega’s MR-leden nemen je mee in hun ervaringen, hun knelpunten en oplossingen op het gebied van werkdruk op hun hogeschool.
  • Start begeleide e-learning 'Werkdruk voor MR'
    Korte demonstratie van de e-learning 'Werkdruk voor MR' waarin je als MR-lid meer kunt leren over werkdruk en de invloed van de MR. Kort na deze bijeenkomst start de zeswekelijkse begeleide e-learning waaraan je kan deelnemen.

Voor wie?

Deze online bijeenkomst is met name bedoeld voor MR-leden en HRM'ers van hogescholen. Maar andere geïnteresseerden uit het hbo zijn ook van harte welkom.

Aanmeldformulier 

Werkdruk en MR, wat weet jij hierover?

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze online bijeenkomst ? Neem dan contact op met: