Geldcoach

Grip op je geldzaken

Module 2

 

Wanneer is deze module voor jou?

Heb je aan het eind van de maand niet veel meer op je rekening, maar heb je eigenlijk geen idee waar je het allemaal aan hebt uitgegeven? Vraag je je af hoe het de komende tijd zal gaan met de stijgende prijzen. Of weet je niet hoe je meer geld zou kunnen overhouden om te sparen? Dan is deze module voor jou. Met hulp van de geldcoach krijg je meer controle over je dagelijkse geldzaken.

Wat levert het je op?

Door de hulp van een coach helpen we je om te starten, (zelf)vertrouwen te krijgen en om het traject af te maken. We brengen in kaart waar kansen en mogelijkheden liggen. En waar de valkuilen kunnen ontstaan. En langs die route geven we de inzichten waar jij je voordeel mee kunt doen.

Op basis van tests op gebied van geldzaken (gevoel, feiten, gedrag) maak je samen met de geldcoach een persoonlijk actieplan. Met dit actieplan ga je zelfstandig aan de slag met opdrachten. Hierdoor krijg je je geldzaken op orde en ontstaat ruimte om aan financiële doelen, zoals sparen of minder uitgeven, te werken.

Je krijgt in deze module:

 • Gesprek met een coach
 • Actieplan op basis van persoonlijke situatie en wensen
 • Passende online opdrachten om zelfstandig mee aan de slag te gaan
 • 3 maanden begeleiding van de coach voor vragen en/of motivatie

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Je doorloopt de volgende stappen:

 1. Aanmelden
  Wil je gebruikmaken van het aanbod? Meld je dan aan via de aanmeldknop:

  aanmelden

 2. Intakegesprek
  Zestor geeft je gegevens door aan Prikkl. Zij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op voor het inplannen van een afspraak online van ca. een uur en geven je een uitleg van wat je kunt verwachten. Zo weet je zeker of dit aanbod iets voor jou is. Afspraken kunnen op werkdagen overdag en ‘s avonds plaatsvinden. Bij het inplannen van de afspraak bespreken zij ook hoe je je het beste op het gesprek kunt voorbereiden.

 3. Gesprek met geldcoach
  De geldcoach neemt contact me je op en start het gesprek. De coach stelt vragen over hoe je kijkt naar je geldzaken. Aan de hand van testen stellen je coach en jij samen een persoonlijk actieplan op. Hiermee ga je zelf aan de slag onder begeleiding van de coach. Je geeft zelf aan wat je prettig vindt/nodig hebt als het gaat om de begeleiding.

 4. Persoonlijk  actieplan
  Na het gesprek ontvang je je persoonlijke actieplan. Hierin staan de uitslagen van de testen en de stappen voor de komende maanden.

 5. Aan de slag met de opdrachten
  Afhankelijk van je persoonlijke situatie krijg je via de e-mail 4 tot 8 opdrachten van je coach. Je gaat hiermee zelfstandig aan de slag. De coach is beschikbaar voor vragen, hulp of aanmoediging. Daarover maken jullie op basis van je behoefte afspraken.

 6. Afronding
  Na circa 3 maanden is het coaching programma afgerond. Je weet nu hoe je je geldzaken zo kunt organiseren dat er meer grip is op de balans inkomsten en uitgaven. Prikkl neemt nog even contact met je op om te horen welke vragen je nog hebt. Ook willen we je graag een paar vragen stellen over hoe je het traject hebt ervaren. 

Goed om te weten!
Het gesprek vindt online plaats in een beveiligde omgeving. Wat besproken wordt is vertrouwelijk; Prikkl deelt jouw persoonlijke informatie niet met je werkgever, Zestor of derden. Jij bepaalt zelf hoeveel informatie je met hun adviseur wilt delen.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij streven er naar om binnen vijf werkdagen te reageren.