Tool

E-learning (interne) werkbegeleiders

Header image
Speciaal voor (toekomstige) werkbegeleiders van medewerkers met een beperking heeft Zestor, in samenwerking met vijf hogescholen, een e-learning ontwikkeld. De online module is bedoeld om meer zicht te krijgen op de rol van begeleider en actief te oefenen met begeleidingsvaardigheden.

Meer informatie

De e-learning bestaat uit theorie over de rol van werkbegeleider. Daarna kun je met behulp van twee casussen je begeleidingsvaardigheden oefenen, waarbij je bewuster leert kijken hoe jij een situatie zou aanpakken. Ook is een aantal podcasts met verhalen van ervaringsdeskundigen te beluisteren. 

De e-learning is ontwikkeld in samenwerking met een klankbordgroep bestaande uit enthousiaste projectleiders en specialisten van een vijftal hogescholen (Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, Fontys, HAN en de Hogeschool van Amsterdam). Naast de specialisten zijn ook een aantal werkbegeleiders, een jobcoach en een psycholoog geraadpleegd voor input. 

Aanmelden

Ben je (intern) werkbegeleider van een kandidaat met een beperking of wil je dat worden en heb je interesse om de e-learning te volgen? Dan kun je via Zestor een licentie aanvragen. 

aanmelden e-learning